Foto – Karīna Miezāja

Plānās pankūkas ar ķiršu ievārījumu un skābo krējumu Viktora Ščerbatiha gaumē 0

Sastāvdaļas – piens, olas, kviešu milti, rapšu eļļa, cukurs, šķipsniņa sāls, ķiršu ievārījums, skābais krējums.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas iesit traukā un kārtīgi sakuļ ar šķipsniņu sāls un cukuru, pielej klāt gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai uzkarsētu pienu. Brīdi pagaida, tad pievieno nedaudz miltu un augu eļļas. Kārtīgi izmaisa, lai veidojas šķidra mīkla. To lej uz kārtīgi sakarsētas, sausas pannas un cep no abām pusēm, līdz pankūciņas maigi brūnas. Bauda ar ķiršu ievārījumu un skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.