Foto-vk.com

Pīrāgs ar kartupeļiem un gaļu – gardums no tā, kas ledusskapī 0

Sastāvdaļas mīklai – 250 g miltu, 90 g auksta sviesta, 1 ola, 1 ēdamkarote krējuma, 1/2 tējkarotes sāls.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas pildījumam – 3 novārīti kartupeļi, 300 g vārītas vistas filejas, cepts smalki sagriezts sīpols.

Sastāvdaļas pārlejamajai masai – 2 olas, 50 g krējuma, 50 g piena, sāls, pipari, muskatrieksta šķipsniņa, malts koriandrs.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visas pārlejamās masas sastāvdaļas savieno vienā traukā un sakuļ ar dakšiņu.

Citā traukā ieber miltus, turpat uzrīvē sviestu, visu saberž. Pievieno olu, sāli, krējumu un visu kārtīgi samaisa. Mīklu liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Vārītos kartupeļus un gaļu sagriež mazos gabaliņos vai salmiņos, samaisa ar apceptu sasmalcinātu sīpolu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Mīklu izņem no ledusskapja un liek ietaukotā cepamajā formā, izveido maliņas uz augšu.

Vidū liek pildījumu no kartupeļiem un gaļas. Ja garšo, pa virsu var uzlikt plānas šampinjonu šķēlītes.

Visu pārlej ar sakulto masu un liek 180 grādus karstā cepeškrāsnī cepties 50 minūtes.

Nedaudz atdzesē un sagriež.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.