Foto – Shutterstock

Pīrādziņi “Desu rullīši” jeb citādi hotdogi 0

Pīrādziņi Sausage rolls jeb “Desu rullīši”

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kārtainā mīkla

300g maltās gaļas

1 liels sīpols

Pētersīļi

Sāls, pipari pēc garšas

Ola apsmērēšanai

Pagatavošana

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Sīpolu smalki sagriezt. Zaļumus smalki sakapāt. Visu sajaukt kopā ar malto gaļu un pievienot sāli un piparus pēc garšas.

Mīklu izrullēt, sagriezt 15 cm platās loksnēs. Pa vidu uzlikt malto gaļu un ietīt mīklā. Šuvei jābūt apakšā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar asu nazi sagriezt 4-5 cm lielos gabalos un ar šķērēm augšpusē krusteniski iegriezt caurumiņus.

Pa šiem caurumiņiem nāks laukā karstais gaiss, un gaļa tik ļoti nesarausies.

Pīrādziņus apsmērēt ar olu un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 20 min.

Var pasniegt gan karstus, gan aukstus.

Ja izveido rullīšus lielākus, var tādus pasniegt arī kā pamatēdienu, piemēram ar dārzeņiem.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.