Foto – Anda Krauze un no “Rogas maize” arhīva

Pīrādziņi ar puravu pildījumu 0

Sastāvdaļas
• Rauga mīkla

Pildījumam
• Puravs
• Olas
• Majonēze
• Eļļa cepšanai
• Dārzeņu sausais buljons

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
10 vienkārši ikdienas ieradumi, kas palīdzēs zaudēt svaru
TV24
Valsts kancelejas direktors: “Cilvēkiem ir jāierodas darbā, nevis jāstrādā mājās no dīvāna vai no dārza”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Puravus sagriež un apcep, pievieno sauso buljonu, majonēzi, sagrieztas vārītas olas un kārtīgi sajauc. Masu liek uz izveltnētiem rauga mīklas aplīšiem un aizspiež malas. Pīrāgus kārto uz plāts un cep +200…+220 °C aptuveni 20–25 minūtes.

Pildījumam var izmantot arī vistas vai jebkuru malto gaļu, sarīvētu sieru, maltas sēnes, skābētus kāpostus, rīsus un olu. Var likt saldo pildījumu – šokolādi, biezpienu vai ogas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.