Piparmētru cepumiņi – kārdinoši pavasarīgā krāsā 0
Kā gatavot:
1. Blenderī liek piparmētru lapiņas ar cukuru – pēc minūtes blenderēšanas iegūsiet piparmētru cukuru.
2. Pievieno mīkstu sviestu un visu samaisa, līdz izveidojas vienmērīga masa.
3. Iekaisa miltus. Samaisa. Piesit olu. Samaisa.
4. Rokās saveļ mazas bumbiņas un saplacina starp plaukstām. Liek uz cepamā papīra. Cepumi cepoties nedaudz pacelsies uz augšu, taču neizplūdīs. Tādēļ tos droši var likt nelielā atstatumā vienu no otra.
5. Cep 20-22 minūtes 175 grādos, līdz izveidojas zeltīta krāsa.
6. Atdzisušus cepumus glabā slēgtā traukā, citādi tie ātri sakalst.
Recepte no eat-cook-love.blogspot.com