Foto – eda.ru

Piparmētru cepumiņi – kārdinoši pavasarīgā krāsā 0

Kā gatavot:

1. Blenderī liek piparmētru lapiņas ar cukuru – pēc minūtes blenderēšanas iegūsiet piparmētru cukuru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

2. Pievieno mīkstu sviestu un visu samaisa, līdz izveidojas vienmērīga masa.

3. Iekaisa miltus. Samaisa. Piesit olu. Samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Rokās saveļ mazas bumbiņas un saplacina starp plaukstām. Liek uz cepamā papīra. Cepumi cepoties nedaudz pacelsies uz augšu, taču neizplūdīs. Tādēļ tos droši var likt nelielā atstatumā vienu no otra.

5. Cep 20-22 minūtes 175 grādos, līdz izveidojas zeltīta krāsa.

6. Atdzisušus cepumus glabā slēgtā traukā, citādi tie ātri sakalst.

Recepte no eat-cook-love.blogspot.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.