Pilngraudu pastas salāti ar sieru 0
Sastāvdaļas salātiem
150 g pilngraudu makaronu Fussili
150 g sarkano ķirštomātu
½ dzeltenās paprikas
½ garā gurķa
125 g uz pusēm pārgrieztas mocarellas mini bumbiņas
3 – 5 ēdamkarotes bazilika pesto*
Pagatavošana.
Izvāra makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.
Pievieno pārējās salātu sastāvdaļas un apmaisa.
Ēd uzreiz vai liek noslēgtā ēdiena uzglabāšanas trauciņā, lai baudītu vēlāk.
*Pesto, protams, var pagatavot mājās. Sablendē buntīti bazilika, sauju ciedru riekstu, sauju rīvēta parmezāna siera, pāris ēdamkarotes olīveļļas, ½ citrona sulas un šķipsniņu sāls.
Recepti piedāvā AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar veselīga dzīvesveida blogu “Foodprep.lv”