Foto – Karīna Miezāja

Pilngraudu pasta pavasara zaļumu ielenkumā 0

Sastāvdaļas – 150 g vārītas pilngraudu pastas, spināti, nātres, gārsas lapiņas, jaunās ceļmallapiņas, upeņu pumpuri, jaunie redīsi ar lapiņām, gurķis, kressalāti, piparmētru lapiņas, linsēklu eļļa, sāls, drupināti pipari, citrons, sakapāti zaļumi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaļumus liek salātu traukā. Redīsus un gurķi sagriež plānās ripiņās, liek klāt salātiem. Pievieno šķipsniņu sāls un drupinātos piparus. Pievieno vārītu pastu, ēdamkaroti eļļas un visu izcilā. Pārkaisa ar sakapātām dillēm u. c. zaļumiem, pievieno svaigu gurķi un redīsus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.