Ar rozīnēm 0


• 500 g pilngraudu kviešu miltu

• 250–300 ml kefīra

• 200 g rozīņu

• 150 g smalki sarīvēta svaiga ķirbja

• 1,5 tējkarotes sāls

• 1,5 tējkarotes cukura

• Tējkarote sodas

Miltus sajauc ar sāli, cukuru un sodu. Pielej kefīru un samaisa. Tad pievieno smalki sarīvētu ķirbja mīkstumu, nomazgātas un izmērcētas rozīnes. Samīcīto mīklu (tai jābūt stingrai) ietin pārtikas plēvē (vai ieliek maisiņā) un ļauj 40 minūtes atpūsties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Veido stingru kukulīti un cep iepriekš līdz +180 °C uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes, līdz garoziņa zeltaini brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.