Foto – Aija Geida

Rudzu un kviešu maize 0


• 250 g pilngraudu rudzu miltu

• 250 g pilngraudu kviešu miltu

• 100 g sviesta

• 300 ml sūkalu vai silta ūdens

• 2 ēdamkarotes citrona sulas (ja izmanto ūdeni)

Reklāma
Reklāma

• 2 ēdamkarotes brūnā cukura

• 1,5 tējkarotes sāls

• 1,5 tējkarotes ķimeņu

• ½ tējkarotes malta koriandra

• ½ tējkarotes maltu krustnagliņu

• Tējkarote malta kanēļa

• Tējkarote sodas

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Svaigi maltos miltus sajauc ar sodu, cukuru, sāli un garšvielām. Sviestu izkausē uz mazas uguns, nedaudz atdzesē un ieberž miltos. Pielej sūkalas vai ūdeni, kam pievienota citrona sula. Rūpīgi samīca, liek maizes formiņā un cep iepriekš līdz +160 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni stundu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.