Pilngraudu kviešu miltu uzpūtenis ar āboliem un vaniļu 0

Nepieciešams: 5 lieli āboli (nomizoti, bez serdēm), 1 l ūdens, 1 vaniļas pāksts, 1 glāze un 2 ēdamkarotes vidēji rupja maluma pilngraudu kviešu miltu, cukurs pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

 

Kā pagatavot?

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Katlā liek smalki sagrieztus ābolus, pielej ūdeni, iegrieztu vaniļas pāksti un vāra, kamēr āboli mīksti. Pieber rupja maluma pilngraudu kviešu miltus un vāra 7 – 10 minūtes. Pieber cukuru pēc garšas. Atdzesē un saputo. Pasniedz ar pienu.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.