Ēdieni kafejnīcā “Traki mierīga”, Rīga, Meža iela 4a.    15/12/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni kafejnīcā “Traki mierīga”, Rīga, Meža iela 4a. 15/12/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Pilngraudu burkānu kūka no “Traki mierīga kafejnīca” pūra 1

KĀ GATAVOT

Notīra un sarīvē burkānus. Pannā viegli apcep valriekstus, ļauj atdzist. Olas vismaz 2 min kuļ kopā ar cukuru, eļļu un vaniļu. Citā traukā sajauc pilngraudu miltus ar sodu, cepamo pulveri, sāli un kanēli. Sausās sastāvdaļas rūpīgi sajauc kopā ar slapjajām, iecilā burkānus un valriekstus. Lai mīkla būtu mitrāka, pievieno ananasa gabaliņus. Mīklu lej divās apaļās veidnēs un cep aptuveni 40 min. Krēmu pagatavo, Filadelfijas sieru sakuļot kopā ar sviestu un pūdercukuru, pievieno vaniļu. Smērē starp abām kūkas kārtām, kā arī ar to rotā virspusi. Ļauj kūkai ievilkties vismaz 2 stundas.

Reklāma
Reklāma

“Traki mierīga kafejnīca”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.