Pildīts Kazdangas ķimeņu siers ar sviestā ceptiem spinātiem un sparģeļiem
 0

Sastāvdaļas: 150 g Kazdangas ķimeņu siera, sauja spinātu, 4 sparģeļi, 1 ēdamkarote sviesta, 2 ēdamkarotes miltu, 1 ola, 4 ēdamkarotes rīvmaizes.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Sieru pārdala uz pusēm, iegriež kabatiņas. Pilda ar sviestā ceptiem spinātiem, panē miltos, olā, rīvmaizē. Cep uz sakarsētas pannas, kamēr izveidojas zeltaina garoziņa. Pasniedz ar svaigiem vai ceptiem dārzeņiem.

 

 

 

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.