Foto – Anda Krauze

Pildītie kaneloni makaroni 0

Sastāvdaļas – 500 g maltās gaļas, 40 ml ūdens, maltās gaļas garšviela, gaļas garšviela ar timiānu, sāls, malti pipari, svaigs burkāns, sīpols, 200 ml saldā krējuma, 2 olas, 80 g siera, sāls, konservēti tomāti, tomātu sula, kaneloni makaroni.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Gribi dzīvot ilgi un laimīgi? 10 ieteicamākie dārzeņi un augļi, kas veicinās garu mūžu
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
RAKSTA REDAKTORS
FOTO. “Gribēju būt mīlēta, bet tiku pazemota, izmantota, sista.” Kāpēc piecdesmitgadīgā politiķe uzķērās jeb izglītotās, bagātās arī raud
Lasīt citas ziņas

Malto gaļu sajauc ar ūdeni. Pievieno garšvielas un pierīvē vienu svaigu burkānu. Klāt piegriež sīpolu. Visu vienmērīgi samīca. Mērcei sakuļ olas, pievieno saldo krējumu, garšvielas (kaltētās dilles, selerijas vai jau gatavās salātiem paredzētās garšvielas). Pielej nedaudz konservēto tomātu sulas, tad pierīvē sieru.

Sagriež konservētos tomātus (0,7 l kārbiņa). Ietauko cepamo formu, kaneloni makaronu caurulītēs iepilda maltās gaļas maisījumu. Makaronus kārto cepamajā formā. Pa virsu makaroniem liek sagrieztos tomātus un uzlej iepriekš sagatavoto mērci. Liek cepties līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 40 minūtes. Ja virspuse kļūst skaisti brūna, taču makaroni joprojām ir stingri, makaroniem uzklāj folliju un turpina cept. Gatavību var pārbaudīt ar koka iesmiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.