Pildīti tomāti ar rīsiem un gaļu 0
Sastāvdaļas – 12 lieli tomāti, 400 g maltas gaļas (pēc izvēles), glāze rīsu, 3 sīpoli, sāls un pipari pēc garšas, siers vai majonēze.
Pagatavošana.
Rīsus novāra. Tomātus nomazgā, izgriež viduci.
Sīpolus smalki sagriež un augu eļļā uz pannas apcep. Turpat pannā pievieno malto gaļu un tomātu mīkstumus, visu samaisa un cepina, kamēr iztvaiko liekais šķidrums. Pievieno sāli un piparus.
Ar sacepto masu pilda tomātus. Kārto cepešpannā un pa virsu uzliek vai nu rīvētu sieru, vai arī piciņu majonēzes.
Cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.
Labu apetīti!