Foto – Aija Geida

Pildīti tomāti ar baziliku 0

Sastāvdaļas
2 porcijas
• 2 lieli tomāti
• 100 g rīvmaizes
• Ēdamkarote sakapātu bazilika lapiņu
• Ēdamkarote olīveļļas
• Ķiploka daiviņa
• ⅛ tējkarotes maltu melno piparu
• Šķipsniņa sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli 172
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Pannā uzkarsē olīveļļu un strauji apcep sakapātu ķiploku.

Pieber rīvmaizi un apcep, kamēr tā zeltaini brūna.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazliet atdzesē, pievieno bazilika lapiņas, piparus un sāli.

Tomātus pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu.

Tajos pilda rīvmaizes masu un cep +180 °C aptuveni 15–20 minūtes, līdz tomāti mīksti, bet neizjūk.

Pasniedz ar pesto vai siera un ķiploku mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.