Foto – Shutterstock.com

Pildīti šampinjoni ar sieru un šķiņķi – vienkārša un garda recepte 1

Autors: “Praktiski.lv”

Lai gan recepte izklausās visai izsmalcināta, šo ēdienu pagatavot ir pavisam vienkārši.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

“Tikai klusē” – Zalužnijs atklāj, ka viena no NATO dalībvalstīm lūgusi slēpt informāciju par Krievijas droniem tās teritorijā
Kokteilis
Trampa pavāri “tiek izdancināti godam”. Baltā nama virtuves aizkulises un ko labprāt iekož ASV prezidents
TV24
“Tie bērni, kas negrib bērnus, ir mūsu bērni!” Rubenis nosauc patieso demogrāfijas krīzes iemeslu – un tā nav nauda
Lasīt citas ziņas

15 lieli šampinjoni
1 sīpols
100 g siera
100 g šķiņķa
50 g sviesta
Augu eļļa cepšanai
Rīvmaize panēšanai – 2 ēd. karotes
Zaļumi
Sāls
Pipari

Pagatavošana.

1. Šampinjonus nomazgā, nogriež kātiņus. Cepurītes liek uz cepampannas, kas ieziesta ar sviestu.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Kamēr gatavo pildījumu, cepeškrāsni uzkarsē līdz 220 grādiem. Sēnes liek cepeškrāsnī un cep 10 minūtes.

3. Sēņu kātiņus un šķiņķi sasmalcina, pierīvē sieru un pievieno sīki sagrieztu sīpolu.

4. Vispirms apcep sīpolus, pēc tam pievieno šķiņķi un sēnes.

5. Izņem šampinjonus no cepeškrāsns, ievieto pildījumu. Pēc tam rīvēto sieru sajauc ar rīvmaizi un pārkaisa pildītajām sēnēm.

6. Pannu vēlreiz liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.