Pildīti šampinjoni
 0

Notīra šampinjonus, izlauž kātiņu un ar karoti iztīra vidiņu. Pannā izkausē sviestu un uz mērenas uguns apcep šampinjonus, līdz tie kļūst gaiši zeltaini brūni. Tad apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm un saliek cepešpannā. Uzkaisa sasmalcinātu timiānu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavo pildījumus.

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Bumbieri nomizo, sagriež mazos kubiciņos un rūpīgi samaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem, sāli un melnajiem pipariem.

Sakapātu ķiploku samaisa ar Parmezāna sieru, rīvmaizi un sviestu (istabas temperatūrā). Pusi no šampinjoniem piepilda ar zilā siera masu, otru pusi – ar Parmezāna siera masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep cepeškrāsnī +220 oC temperatūrā 5 minūtes, lai pildījums izkūst un virsējā kārta kļūst zeltaini brūna. Tā ir garda maltīte, ko pasniegt aukstajā galdā kopā ar citām vieglām uzkodām vai palutināt ģimeni svētkos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.