Foto: Fotolia

Pildīti kartupeļu un zirņu groziņi 0

Sastāvdaļas
500 ml samīcītu kartupeļu
800 ml zaļo zirnīšu
2 ēdamkarotes piena
2 olas dzeltenumi
50 g Čedaras siera
1,5 ēdamkarotes sviesta

Reklāma
Reklāma
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli 6
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos un novāra mīkstus. Kamēr karsti, samīca putriņā, pievieno rīvētu sieru, pienu un olas dzeltenumus. Izmaisa. Ar konditorejas šļirci vai mitrām rokām veido groziņus un cep 180 oC aptuveni pusstundu. Kādas 5 minūtes pirms cepšanas beigām saber groziņos zaļos zirnīšus.

! Garšas dažādībai zirnīšus var aizvietot ar olu–spinātu masu vai siera–bekona maisījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.