Foto: Fotolia

Pildīti kartupeļu un zirņu groziņi 0

Sastāvdaļas
500 ml samīcītu kartupeļu
800 ml zaļo zirnīšu
2 ēdamkarotes piena
2 olas dzeltenumi
50 g Čedaras siera
1,5 ēdamkarotes sviesta

Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 31
“LR4 vadība ir pelnījusi, ka tā tiek atlaista.” Latvija svin “Oskaru”, bet Latvijas Radio 4 informācija krievu valodā šokē sabiedrību 21
Košlājamās gumijas incidents, “Slava Ukrainai”, greizi sapogātā žakete – spilgtākie “Oskara” mirkļi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos un novāra mīkstus. Kamēr karsti, samīca putriņā, pievieno rīvētu sieru, pienu un olas dzeltenumus. Izmaisa. Ar konditorejas šļirci vai mitrām rokām veido groziņus un cep 180 oC aptuveni pusstundu. Kādas 5 minūtes pirms cepšanas beigām saber groziņos zaļos zirnīšus.

! Garšas dažādībai zirnīšus var aizvietot ar olu–spinātu masu vai siera–bekona maisījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.