Foto – Aija Geida

Pildīti kabači ar sēnēm un rukolu 4

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Kā atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
“Tas ir vienīgais, kas darbosies.” Īlons Masks atklāj, kas palīdzēs izbeigt karu Ukrainā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 2 nelieli kabači vai cukīni
• 150 g siera (Krievijas, Holandes, Gouda)
• 200–300 g jebkuru sēņu, ko izmantojam mērcēm
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• ola
• liels sīpols
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• tējkarote sāls
• 8 rukolas lapiņas

Pagatavošana.
Pannā uzsilda eļļu un līdz vidējai gatavībai apcep sīpolus un vidēji lielos gabaliņos sagrieztas sēnes. Bļodā tiem pievieno olu, sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa. Pilda kabaču laiviņās, kam nedaudz izgrebts vidus. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25–30 minūtes. Pasniedz ar rukolas lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.