Foto – Aija Geida

Pildīti kabači ar sēnēm un rukolu 4

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 2 nelieli kabači vai cukīni
• 150 g siera (Krievijas, Holandes, Gouda)
• 200–300 g jebkuru sēņu, ko izmantojam mērcēm
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• ola
• liels sīpols
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• tējkarote sāls
• 8 rukolas lapiņas

Pagatavošana.
Pannā uzsilda eļļu un līdz vidējai gatavībai apcep sīpolus un vidēji lielos gabaliņos sagrieztas sēnes. Bļodā tiem pievieno olu, sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa. Pilda kabaču laiviņās, kam nedaudz izgrebts vidus. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25–30 minūtes. Pasniedz ar rukolas lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.