Foto – Aija Geida

Pildīti āboli. Izskatās karaliski, garšo brīnišķīgi! 0

Sastāvdaļas
500 g kārtainās mīklas,
8 āboli,
300 g ābolu biezeņa,
50 g brūnā cukura,
½ tējkarotes malta kardamona.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
TV24
Kāpēc tas maksā 1000 eiro? “Šis ir ekskluzīvs pakalpojums, kuru cilvēki grib vairāk, nekā tas ir pieejams!”
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Ābolu biezenim pievieno brūno cukuru un maltu kardamonu, samaisa.
Āboliem izgrebj vidu un iepilda ābolu biezeni.
Kārtaino mīklu sagriež strēmelēs un tās aptin āboliem.
Augšā uzlipina no mīklas izgrieztas lapiņas.
Cep +180 °C aptuveni 20 – 25 minūtes.
Biezeņa vietā var likt kādu saldskābu ievārījumu, džemu vai šokolādi ar riekstiem.
Izskatās karaliski un garšo brīnišķīgi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.