Foto: Fotolia

Pildītas olas. Dažādi varianti pildījumam 0

Piedāvājam vairākus variantus, kā var pildīt olas, kuras varbūt jau nedaudz apnikušas vienkāršā veidā.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

1. Smalki sagrieztus sīpolus apcep un sajauc ar olu dzeltenumiem. Pilda baltumos.

2. Cieto sieru sarīvē ar ķiploku, majonēzi un olu dzeltenumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Dzeltenums ar smalki sagrieztām olīvām un majonēzi.

4. Sarkanie vai melnie ikri. Bez dzeltenuma.

5. Uz smalkas rīves sarīvēts siers, valrieksti, majonēze un ķiploks. Rotā ar valriekstu pusītēm.

6. Tuncis ar olīvām.

7. Garneles ar dzeltenumu, virsū vesela vārīta garnele.

8. Dzeltenums, majonēze, sinepes, sālīti gurķīši – vai nu sarīvē, vai smalki sagriež.

9. Šķiņķis, zaļumi un dzeltenums.

10. Jebkura kūpināta zivs ar olu dzeltenumu.

11. Ceptas sēnes, krējums un dzeltenums.

12. Zaļie zirnīši, dzeltenums un majonēze.

13. Avokado ar krabju nūjiņām un majonēzi.

14. Dzeltenums, apcepti sīpoli, lasis eļļā vai mencu aknas.

15. Dzeltenums, apcepti šampinjoni, šķiņķis, cepti sīpoli, majonēze.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.