Pildītas olas ar bietēm un siļķi 0
Sastāvdaļas – 5 vārītas olas, vārīta biete, 2 ēdamkarotes majonēzes, 100 g parmezāna siera, 2 ķiploka daiviņas, 1 sīpols, mazsālīta siļķe.
Pagatavošana.
Novārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm.
Vārītu bieti notīra, sarīvē un mazliet nospiež lieko šķidrumu, pievieno sarīvētu parmezāna sieru.
No olu pusītēm izņem dzeltenumus, sarīvē un pieliek pie bietēm ar sieru.
Caur ķiplokspiedi izspiež ķiploka daiviņas, iemaisa biešu masā, pievieno majonēzi un sāli pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa.
Katrā olas pusītē liek biešu masu, virsū liek mazu siļķes gabaliņu un sīpola gredzentiņus.
Labu apetīti!