Foto-vk.com

Pildītas olas ar bietēm un siļķi 0

Sastāvdaļas – 5 vārītas olas, vārīta biete, 2 ēdamkarotes majonēzes, 100 g parmezāna siera, 2 ķiploka daiviņas, 1 sīpols, mazsālīta siļķe.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Mājas
Arī pārtiku nē! 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu uzglabāt plastmasas traukos vai maisiņos
Kokteilis
Personības TESTS. Izvēlies Lieldienu olu, un atklāj pārsteidzošus faktus par sevi
Lasīt citas ziņas

Novārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm.

Vārītu bieti notīra, sarīvē un mazliet nospiež lieko šķidrumu, pievieno sarīvētu parmezāna sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

No olu pusītēm izņem dzeltenumus, sarīvē un pieliek pie bietēm ar sieru.

Caur ķiplokspiedi izspiež ķiploka daiviņas, iemaisa biešu masā, pievieno majonēzi un sāli pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa.

Katrā olas pusītē liek biešu masu, virsū liek mazu siļķes gabaliņu un sīpola gredzentiņus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.