Foto-vk.com

Pildītas olas ar bietēm un siļķi 0

Sastāvdaļas – 5 vārītas olas, vārīta biete, 2 ēdamkarotes majonēzes, 100 g parmezāna siera, 2 ķiploka daiviņas, 1 sīpols, mazsālīta siļķe.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči
Kokteilis
Kā noveco katras zodiaka zīmes pārstāvji? Dvīņi vienmēr paliek bērnišķīgi, bet Auns plāno nodzīvot līdz 120 gadiem
Kokteilis
“Vecāki, lūdzu, pārtrauciet bērniem teikt šīs 5 frāzes!” aicina psiholoģe 9
Lasīt citas ziņas

Novārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm.

Vārītu bieti notīra, sarīvē un mazliet nospiež lieko šķidrumu, pievieno sarīvētu parmezāna sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

No olu pusītēm izņem dzeltenumus, sarīvē un pieliek pie bietēm ar sieru.

Caur ķiplokspiedi izspiež ķiploka daiviņas, iemaisa biešu masā, pievieno majonēzi un sāli pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa.

Katrā olas pusītē liek biešu masu, virsū liek mazu siļķes gabaliņu un sīpola gredzentiņus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.