Foto – Valdis Semjonovs

Pildītas olas 0

Lai pietiktu olu dzeltenumu pildījumam, ņem mazliet vairāk olu. Tās liek vārošā ūdenī, uz ātras uguns novāra cietas (~ 7–8 minūtes, ilgāk ne, lai dzeltenums nekļūtu zils ), izņem un liek aukstā ūdenī. Kad atdzisušas, noloba, pārgriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus. Tos izrīvē caur sietiņu, pieliek majonēzi, skābo krējumu, sāli un sinepes pēc garšas, visu labi saputo blenderī. Sagatavoto masu liek konditorejas maisiņā vai pergamenta tūtā, kam galā rievaina caurulīte, un pilda olu pusītēs. Uzliek laša, ķilavas vai marinētas siļķes gabaliņu vai žāvētas desas ripiņu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

! Ja ir pacietība, pildīto olu var padarīt par putniņu, no redīsa izgriežot spārnu vēdeklīšus, pāri mugurai liekot marinēta gurķa strēmelīti, knābi taisot no vārīta burkāna, bet acu vietas iezīmējot ar melno piparu graudiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.