Foto – Shutterstock

Pildītas dateles ar Filadelfijas sieru un valriekstiem 0

Sastāvdaļas
• 20 žāvētu dateļu
• 150 g Filadelfijas siera
• 70 g valriekstu (pusītes)
• ēdamkarote apelsīna sulas
• ēdamkarote medus
• 2 ēdamkarotes rīvētas apelsīna miziņas

Reklāma
Reklāma
Pēc tikšanās ar prezidentu Saeimas priekšsēdētāja nofotografējusies, aizmirstot noslēpt savas piezīmes… 91
Čečeni uzmet Putinu un pāriet karot Ukrainas pusē, atklājot Krievijas armijas uzbrukuma plānus
Mājas
Plāno iegādāties savu pirmo auto? Eksperts nosauc 8 automašīnas, kuras jaunajiem autovadītājiem nevajadzētu pirkt
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dateles gareniski pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Labāk izvēlēties stingras dateles, jo ar mīkstajām grūti darboties. Sausos un cietos augļus piecas minūtes pavāra cukura sīrupā. Valriekstu pusītes ber uz pannas un 5–8 minūtes apgrauzdē cepeškrāsnī +180 °C, līdz tie sāk smaržot. Filadelfijas sieru saputo gaisīgā, krēmīgā masā, pievieno medu, apelsīna sulu un miziņu. Samaisa un ar mazu karoti pilda datelēs. Katrai uzliek pa valrieksta pusītei.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.