Pildītas avokado laiviņas 0
Praktiski.lv
Sastāvdaļas – 3 gatavi avokado, 100 g vārītu un lobītu garneļu, 10–12 ķirštomātiņi (2–3 parasti tomāti), puscitrona sulas, augu eļļa, sāls.
Pagatavošana.
Avokado pārgriež gareniski uz pusēm, izņem kauliņu. Ar tējkarotes palīdzību uzmanīgi izgrebj mīkstumu, lai netraumētu miziņu.
Avokado mīkstumu sagriež mazos gabaliņos. Uzlej no puscitrona izspiestu sulu, samaisa.
Ķirštomātiņus sagriež četrās daļās (parastos tomātus sagriež mazos gabaliņos), pievieno avokado mīkstumam.
Garneles sagriež nelielos gabalos, pievieno avokado mīkstumam, pievieno nedaudz sāli un pārlej ar augu eļļu. Visu samaisa.
Ar sagatavotajiem salātiņiem piepilda avokado laiviņas.
Rotā ar citrona gabaliņiem un pētersīļiem.
Labu apetīti!