Foto: Aija Geida

Pildītās ābolu–riekstu pankūkas – gardām brokastīm 0

Sastāvdaļas
• 9–10 plānās pankūkas
• 8 āboli
• 75 g valriekstu
• 50 g rozīņu
• 2 ēdamkarotes cukura
• ¼ tējkarotes malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Covid-19 vakcīnas saista ar jaunu satraucošu sindromu, kas izraisa bioloģiskas izmaiņas organismā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Valriekstus uz nakti izmērcē aukstā ūdenī, lai izzūd rūgtums. Rozīnes aplej ar siltu ūdeni, atstāj uz 10 minūtēm un izkāš. Ābolus sagriež gabaliņos, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un izsutina, līdz tie mīksti, bet nav pilnībā izjukuši. Pievieno rozīnes, riekstus, cukuru un maltu kanēli. Samaisa. Pankūkas vidū liek pildījumu un aizrullē. Pasniedz ar valriekstiem, pārkaisa ar pūdercukuru.

Plāno pankūku recepte ir atrodama TE!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.