Foto-Anda Krauze

Pildīta vistas fileja ar ziedkāpostu un kartupeļu biezeni
 0

Sastāvdaļas: Vistas fileja, kaltēti tomāti, sīpoli, milti, siers, rīvmaize, garšvielas, augu eļļa, ziedkāposti, kartupeļi, saldais krējums, ķirbju sēklas, olas.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju viegli saklapē, sagriež kaltētos tomātus un sieru. Sīpolus apcep, tad tomātus, sieru un sīpolus sajauc kopā. Šo pildījumu ievieto vistas filejā, ietinot ruletē. Panē miltos, olā un rīvmaizē. Cep 10 – 15 minūtes lielā eļļas daudzumā. Izsautē ziedkāpostus un kartupeļus, pievieno saldo krējumu un vāra 20 minūtes. Visu sajauc blenderī un beigās pievieno ķirbju sēkliņas.

 

No restorāna “Čemodāns” klāsta

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.