Pildīta vistas fileja ar ziedkāpostu un kartupeļu biezeni 0
Sastāvdaļas: Vistas fileja, kaltēti tomāti, sīpoli, milti, siers, rīvmaize, garšvielas, augu eļļa, ziedkāposti, kartupeļi, saldais krējums, ķirbju sēklas, olas.
Kā gatavot?
Vistas fileju viegli saklapē, sagriež kaltētos tomātus un sieru. Sīpolus apcep, tad tomātus, sieru un sīpolus sajauc kopā. Šo pildījumu ievieto vistas filejā, ietinot ruletē. Panē miltos, olā un rīvmaizē. Cep 10 – 15 minūtes lielā eļļas daudzumā. Izsautē ziedkāpostus un kartupeļus, pievieno saldo krējumu un vāra 20 minūtes. Visu sajauc blenderī un beigās pievieno ķirbju sēkliņas.
No restorāna “Čemodāns” klāsta