Foto – Bonappetit.lv

Pildīta lielopa gaļas rulete 0

Pagatavošana

Liellopa gaļu, cūkgaļas krūtiņu un aknas sagriezt kubiņos, pievienot sagrieztus pabiezos gabalos šalotes sīpolus, timiānu un pārliet ar brendiju. Apsegt ar vāku vai pārtikas plēvi un atstāt marinēties uz 24 st.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Gaļu kopā ar sīpoliem izmalt gaļas mašīnā. Pievienot olu un sasmalcinātus ķiplokus. saldo krējumu, samaisīt. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Uz darba virsmas izklāt foliju. No gaļas izveidot cilindru, iespiest pa vidu plūmes un stienīšos sagrieztu sieru, ietīt folijā un cept cepeškrāsnī 50-60 min. Apm. pēc 30 min. foliju atvērt vaļā un turpināt cept. Ik pa brīdim apsmērēt ar sulu, kas izdalās cepšanas laikā.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu”

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.