6. GARDI! 

Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

6. GARDI! 
 Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

6. GARDI! 
 Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 […]

Pildīta karbonāde. Saimniecības “Kraujas” recepte 1

Karbonādes mīkstums, garšvielas, žāvēts cauraudzis speķis, siers, garšvielas, sāls.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē, uzkaisa garšvielas, sāli, liek siera šķēlītes un uzber sasmalcinātu cauraugušu speķi, pārloka uz pusēm, apcep no abām pusēm, pēc tam sautē.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.