
6. GARDI!
Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 […]
Pildīta karbonāde. Saimniecības “Kraujas” recepte 1
Karbonādes mīkstums, garšvielas, žāvēts cauraudzis speķis, siers, garšvielas, sāls.
Reklāma
Reklāma
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ
4
Gaļu sagriež šķēlēs, izklapē, uzkaisa garšvielas, sāli, liek siera šķēlītes un uzber sasmalcinātu cauraugušu speķi, pārloka uz pusēm, apcep no abām pusēm, pēc tam sautē.
Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”.