Foto – Aikagarso.lv

Pildīta jūras karūsa 0

Pagatavošana laiks: 30 min

Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams: 

  • Jūras karūsa – 2 gab.
  • Kuskuss – 1 glāze
  • Svaigi spināti – 6 saujas
  • Rimi turku zirņi – ½ burciņas
  • Sviests – 2 ēdamk.
  • Olīveļļa – 2 ēdamk.
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Citrons – 1 gab.
  • Selection by Rimi itāļu garšvielas – ½ tējk.
  • Sāls pēc garšas
Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Kokteilis
Ir vērts “nošpikot”! 10 lietas, ko bērni zina, bet pieaugušie ir aizmirsuši
Lasīt citas ziņas
  • 1. Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.

2. Pannā ielej olīveļļu, 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievieno nedaudz sāls un itāļu garšvielas

3. Spinātus sajauc ar kuskusu

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu un daļu sagatavotā kuskusa iepildi karūsas vēderā

5. Liec cepties 20 minūtes 180 C

6. Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi

7. Pasniedzot ēdienu pārslaki ar svaigi spiestu citrona sulu

Aikāgaršo padoms!

Pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu.

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.