Foto – Matīss Markovskis

Pīlādžu marmelādē karamelizēti burkāni un pētersīļa saknes 0

Pagatavošanas laiks – 30 minūtes

Sastāvdaļas – 5 burkāni, 5 pētersīļa saknes, 3 ēdamkarotes pīlādžu marmelādes, 50 g sviesta, 100 g drupinātu lazdu riekstu, sāls un pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli 172
Lasīt citas ziņas

Burkānus un pētersīļa saknes nomizo un gareniski pārgriež uz pusēm (vai četrās daļās, ja ir lielāki). Pannā izkausē sviestu un apcep saknes, kamēr tās zeltainas. Pielej ūdeni – tik daudz, lai saknes līdz pusei būtu nosegtas. Sautē, kamēr saknes mīkstas un ūdens gandrīz iztvaikojis.

Pievieno sāli, piparus, lazdu riekstus un pīlādžu marmelādi. Karsē, kamēr cukurs karamelizējas.

Iznāk veselīga un rudenīga uzkoda.

Pavāres piebilde

CITI ŠOBRĪD LASA

Marmelāde palīdz saknītēm karamelizēties, padara tās spīdīgas un gardas. Īpašu garšu piešķir riekstu piedeva.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.