Foto – Aija Geida

Pikantie salāti ar zemenēm un šampinjoniem 0

Nepieciešams: 200 g zemeņu, 200 g šampinjonu, 200 g puķkāpostu, 100 g lapu salātu, 200 g žāvēta vistas šķiņķīša, sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
Ieskicēta krievu karavīra – “briesmīgā pretekļa” – seja: “Tāds nogalina atbildīgi, tā ir slima biomasa!”
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

Mērcei: 4 ēdamkarotes eļļas, 2 ēdamkarotes citrona sulas, 1 tējkarote medus, sāls, karija pulveris.
Vistas šķiņķīti un šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs. Ziedkāpostus sadala rozetēs un pārlej ar viegli sālītu verdošu ūdeni. Patur ūdenī 10 minūtes. Tad caurdurī notecina
un pārlej ar aukstu ūdeni. Notecina. Salātu trauku izklāj ar salātu lapām, uz tām kārto šampinjonus, ziedkāpostu rozetes, vistas šķiņķīša šķēlītes un zemenes. Pārlej ar mērci.
Mērcei citrona sulā izšķīdina medu, pievieno eļļu, sāli, kariju. Rūpīgi sakuļ.
Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.