Foto: Iaroshenko Maryna/Shutterstock

Pikantie kabaču salāti 0

Sastāvdaļas
• 1 kg kabaču
• 2 burkāni
• 2 lieli tomāti
• 1 sarkanā paprika
• 3–4 ķiploka daiviņas
• 1 sarkanais čili
• 1 ēdamkarote sinepju sēklu
• sauja bazilika lapu
• 100 ml augu eļļas
• 3 ēdamkarotes 9% galda etiķa
• 1 ēdamkarote cukura
• 1 ēdamkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus, tomātus un papriku sagriež mazos gabaliņos, burkānus sarīvē, ķiploka daiviņas un čili sasmalcina. Visu liek katlā, pieber sinepju sēklas, sāli, cukuru, pielej eļļu. Uzvāra un, reizēm apmaisot un neuzliekot vāku, dārzeņus karsē uz lēnas uguns 40–45 minūtes. Vārīšanas vidū pievieno sasmalcinātu baziliku. Kad dārzeņi mīksti, pielej etiķi, minūti vēl pavāra. Ja nepieciešams, var vēl pievienot cukuru un sāli.

Liek izkarsētās burkās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.