Publicitātes foto

Pikantās meksikāņu pankūciņas 0

Sastāvdaļas

Milti – 250 g
Olas – 2
Piens – 500 ml
Kausēts sviests – 1 ēdamkarote
Cukurs – 0,5 tējkarote
Jaukta maltā gaļa – 300 g
Sīpols – pusīte
Ķiploks – 2 daiviņas
Saldā paprika – puse
Asais zaļais pipars – puse
Konservēta kukurūza – 1 ēdamkarote
Kečups – 2 ēdamkarotes
Pētersīļi – 4 zariņi
Sāls
Malti sarkanie pipari
Augu eļļa

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

1. Olas bļodiņā sajauc ar pienu, kausētu sviestu, cukuru un šķipsniņu sāls. Iejauc miltus, samaisa un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

2. Sagatavo pildījumu. Sīpolu un ķiploku notīra, sagriež sīkos gabaliņos. Saldajam piparam izņem serdi, sagriež kubiņos. Aso piparu sasmalcina. Pētersīļus noskalo un sīki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Uz pannas sakarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas, 5 minūtes apcep sīpolus, ķiplokus un aso piparu. Pievieno malto gaļu un cep, maisot ar lāpstiņu, 6-8 minūtes. Pievieno saldo papriku, zaļumus un kečupu. Pievienot sāli un piparus pēc garšas, sautē ar vāciņu vēl 6-7 minūtes. Noņem no plīts, pievieno kukurūzu.

4. Izcep pankūciņas, izmantojot augu eļļu.

5. Liek 2 ēdamkarotes pildījuma katras pankūciņas vidū, satin.

6. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °С. Saliek pankūkas cepamtraukā, apslaka ar augu eļļu. Cep 15 minūtes.

7. Pasniedz ar asu tomātu mērci, rotā ar laima gabaliņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.