Foto: Aija Geida

Pikantais tomātu čatnijs – labi garšo ar grilētu gaļu 0

Sastāvdaļas
• 500 g tomātu
• 250 g sarkano sīpolu
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 cm ingvera saknes
• 100 g brūnā cukura
• 75 ml sarkano vīnogu etiķa
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Šķipsniņa maltu krustnagliņu
• Ēdamkarote augu eļļas
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
RAKSTA REDAKTORS
“Bākā bija vieta 25 litriem, bet uzpildījām 35…” Kliente izsaka aizdomas par degvielas uzpildes stacijas viltībām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ingveru, sīpolus un ķiplokus smalki sakapā. Tomātus sagriež mazos gabaliņos. Visas sastāvdaļas liek pannā ar biezu apakšu un uz lēnas uguns karsē, līdz masa kļūst tumīga un tumša. Pilda mazās, tīrās burciņās. Vāciņus uzskrūvē, kad čatnijs jau atdzisis. Ledusskapī var glabāt mēnesi. Labi garšo kopā ar grilētu gaļu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.