Pikantais dārzeņu virums “Dzīve kā košums”
Pikantais dārzeņu virums “Dzīve kā košums”
Foto – Dainis Bušmanis

Pikantais dārzeņu virums “Dzīve kā košums” 0

KĀ GATAVOT

Dārzeņus sagriež vidēji lielos gabalos, ber katlā. Pievieno dažas sīki sakapātas ingvera šķēlītes un čili pāksti. Vāra, līdz dārzeņi mīksti. Ja vēlas, lai zupa pēc garšas ir maigāka, čili pāksti izņem, ja gribas baudīt asu ēdienu – atstāj. Dārzeņiem ļauj nedaudz atdzist, pēc tam sablendē. Pusi viruma ielej citā katliņā, tam pievieno saldo krējumu, uzvāra. Vienā šķīvja pusē lej zupu bez saldā krējuma, otrā – ar saldo krējumu. Šķīvja viducī liek baltā, mīkstā siera bumbiņu, sadrupinātu zilo sieru vai garneles. Papildina ar kaltētām ķirbja sēkliņām, maizes grauzdiņiem un sakapātiem zaļumiem, šoreiz – pētersīļiem.

Reklāma
Reklāma
“Bruņumašīna bija sasvērusies uz vienu sānu, tā nestāvēja taisni…”Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 172
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Gatavoja māksliniece Signe Vanadziņa, kuras darbu izstāde visu decembri skatāma Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Saulaino dienu bibliotēkā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.