
Foto – Bonappetit.lv
Pikantais biešu smūtijs 0
Pagatavošana
Bieti, sīpolu un ķiplokus nomizot, sagriezt mazākos gabalos. Sasmalcināt blenderī bietes ar paniņām, sīpoliem, ķiplokiem un dillēm. Beigās peivienot sāli pēc garšas un sablendēt vēlreiz.
Reklāma
Reklāma
Pasniedz uzreiz.
Recepti piedāvā
“Viņš bija nosalis un pārguris, kājām mērojot tik tālu ceļu” – vakar pazudušā zēna mamma Aleksandra atklāj detaļas par zēna pazušanas lietu
Satraucoša iemesla dēļ no veikalu plauktiem var pazust Latvijā iecienīta zivs
“Viņi ieradīsies klusumā…” Mākslīgā intelekta “Vanga” pravieto cilvēkiem biedējošu nākotni
27

Krāsnī cepta jēra karbonāde ar burkānu gratīnu
Vārīti pīrādziņi ar siera pildījumu. Ideāla garša!
Skābēti asie pipari – garda piedeva pie gaļas
Salāti ar tunci, mango un aveņu mērci
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Sendviči ar rukolu ašām brokastīm
Citronu kūka
Krēmzupa no rudens bagātības – burkāniem