Pikantā želeja 0

Sastāvdaļas:  1 kg ogu pēc izvēles: baltās vai sarkanās jāņogas, upenes, 300 ml ūdens, 2 kanēļa standziņas, 6 krustnagliņas, 1 neliels ingvera gabaliņš, 2 zvaigžņu anīsi, 4 tējkarotes baltvīna etiķa, “Dansukker” želejas cukurs “Multi”.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
RAKSTA REDAKTORS
Kā krāpnieki zina, kur meklēt cilvēkus ar vairākiem tūkstošiem kontā – vai banku dati kaut kur noplūst? Atbild eksperti
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Lasīt citas ziņas

Tīras ogas liek katlā kopā ar visām garšvielām. Vāra apmēram 15 minūtes, tad caur marlīti nokāš, izmērot iegūtās masas tilpumu. Ielej atpakaļ katliņā, pievieno etiķi un uz katriem 100 ml šķidruma pieliek tikpat daudz cukura “Multi”. Želeju uzvāra, nosmeļ putas un pilda burkās.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.