Foto – Anda Krauze

Pikanta uzkoda – marinēts siers 0

Marinēts siers – vienkāršs veids, kā sagādāt garšīgu pārsteigumu Līgo svētku ciemiņiem, kuri, protams, no Jāņu mātes prasīs sieru!

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas:

Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
Ieskicēta krievu karavīra – “briesmīgā pretekļa” – seja: “Tāds nogalina atbildīgi, tā ir slima biomasa!”
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

• Siers (Krievijas, Holandes, Mālpils vai Talsu ritulis),

• baziliks,

• timiāns,

• rukola,

• ķiploki,

• čili,

• valrieksti,

• citrona sula,

• olīvas bez kauliņiem,

• sojas mērce,

• olīveļļa,

• pipari,

• sāls.

Kā gatavot?

Lai pagatavotu marinādi, baziliku, timiānu, rukolu, ķiplokus, čili un valriekstus sablendē, pievieno citrona sulu, sojas mērci, olīveļļu, piparus, sāli un olīvas bez kauliņiem. Sieru sagriež nelielos gabaliņos, liek stikla burciņā ar vāku, uzlej marinādi un notur dienu vai divas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinēto sieru var pievienot salātiem vai ēst vienu pašu, bet marinādi izmantot salātu mērcei.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.