Foto: Aija Geida

Pikanta mērcīte ar ķiplokiem un Indijas riekstiem 0

Sastāvdaļas
• 4 ziloņķiploka daiviņas
• 60 g Indijas riekstu
• 80 ml ūdens
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ēdam­karotes citrona sulas
• ½ ķiploka daiviņas
• Dažas salvijas lapiņas
• Zariņš rozmarīna

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Riekstus pusstundu izmērcē ūdenī. Ziloņķiploku notīra, sagriež šķēlītēs un apcep. Parasto ķiploku notīra un smalki sakapā. Visas sastāvdaļas liek blenderī un samaisa līdz viendabīgai masai. Atkarībā no tā, kā izmērcēti Indijas rieksti, var būt nepieciešams pievienot nedaudz ūdens. Mērce sader ar grilētiem dārzeņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.