Foto – Aija Geida

Pikanta grūbu zupa ar kokosriekstu pienu 0

Sastāvdaļas
• 200 g grūbu
• 70 g ķirbja
• 2 burkāni
• 2 kartupeļi
• 200 g žāvētas vistas gaļas
• 200 ml kokosriekstu piena
• 3 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes kurkumas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes maltas paprikas
• šķipsniņa aso piparu
• ½ – ⅔ tējkarotes sāls
• pasniegšanai – zaļumi

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Grūbas izmērcē un izvāra mīkstas. Dārzeņus sagriež gabaliņos, vistas gaļu – strēmelēs. Pannā uzkarsē eļļu, ātri (30 sekundes) apcep garšvielas, pieliek dārzeņus un apcep. Katlā uzvāra litru ūdens, pieber apceptos dārzeņus un vāra, līdz tie mīksti. Pievieno grūbas, pielej kokosriekstu pienu, pieliek vistas gabaliņus, pieber sāli un uzvāra. Pasniedz ar zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.