Foto – Valdis Semjonovs

Pikantā biešu krēmzupa ar putotu kazas sieru 0

Sastāvdaļas
• 300 g biešu
• 20 g ķiploku
• 10 g svaiga čili
• 20 g šalotes sīpolu
• 20 g kazas siera
• 20 ml saldā krējuma
• Sāls pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus, ķiplokus, bietes notīra, uzbārsta sāli, uzslaka eļļu un apcep cepeškrāsnī +180…+200 °C aptuveni 15 minūtes. Pēc tam sablendē un uzkarsē.

Kazas sieru saputo ar saldo krējumu. Šķīvī lej sablendēto biešu krēmzupu, pievieno saputotā kazas siera bumbiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.