Foto: Ģirts Eglītis/ RīgaTV 24

Piesiet dūšu: vistas gaļas viltotais medījums ar žāvētu speķīti un sīpoliem 0

RīgaTV 24 pavāršova “La Dolce Vita. Ar Roberto” studijā pie Roberto Meloni viesojās krodziņa “Pie lielās karotes” saimniece, sertificēta dziedniece Ligita Janēvica-Rozenberga. Viņa pagatavoja viltoto medījumu ar vistas gaļu, žāvētu speķi un sīpoliem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas
Ligita Janēvica-Rozenberga viesojas studijā pie Roberto Meloni.
Foto: Ģirts Eglītis/ RīgaTV 24

Iepazīstinot ar sevi, Ligita stāsta, ka viņa nodarbojas ar dziedniecību – izgatavojot dažādas pastas un smēres, jo dabas augi esot viņas mīlestība. “Strādāju ar enerģijām, masēju, esmu apguvusi daudz un dažādas tehnikas,” – stāsta krodziņa saimniece.

Vistas gaļas viltotais medījums

Sastāvdaļas:

CITI ŠOBRĪD LASA
  • 200 grami žāvēta lauku speķīša
  • 6 vistu stilbiņi
  • 6 sīpoli
  • Garšvielas

Marinādei (vistas stilbiņiem):

  • 1,5 ēdamkarote cukura
  • 1 ēdamkarote galda etiķis
  • Mazliet sāls
  • Ūdens

Pagatavošana:

Vistu stilbiņus dažas stundas pirms pagatavošanas iemarinē. Ja stilbiņi nav liela izmēra, pietiek, ja marinādē notur 30 minūtes.

Pēc tam ņem katliņu un visas sastāvdaļas kārto kārtās.

Pirmā kārta: vistu stilbiņi jāierīvē garšvielās. Jāliek katliņā sagrieztu speķīti.

Otrā kārta: sīpolus jāsagriež ripiņās un jāliek virsū pirmajai kārtai. Vienā sīpolu kārtā aptuveni 2 sagriezti sīpoli.

Trešā kārta: virsū liek vistu stilbiņus, vēl vienu kārtu speķīti, sīpolus. Jāatceras, ka pēdējā kārta vienmēr ir sīpoli.

Liek uz plīts un cep ar vāku uz vidēji lēnas uguns kamēr gaļa mīksta.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.