Foto-Shutterstock

Pieneņu lapu un skābeņu zupa 0

Sastāvdaļas – 500 ml gaļas buljona, 100 g skābeņu, 100 g pieneņu lapu, 75 g kartupeļu, 75 g krējuma, burkāns, sīpols, 25 g tomātu pastas, 15 g augu eļļas, zaļumi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Skaitļi, sapņi, smaržas… 10 pazīmes, ka jūsu sargeņģelis, iespējams, mēģina ar jums sazināties
Viļņa gatavojas evakuācijai – visu iedzīvotāju izkļūšanai no galvaspilsētas būtu nepieciešamas divas līdz trīs dienas
Kličko nostājas pret Zelenski: “Miera dēļ, iespējams, nāksies atteikties no teritorijas”. Vai Ukraina jau gatavo kapitulāciju?
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sagriež kubiciņos un buljonā novāra mīkstus.

Pievieno sagrieztas skābeņu lapas, iepriekš blanšētas un sagrieztas pieneņu lapas, 5 – 7 minūtes pavāra, pievienojot sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkānu un sīpolu smalki sagriež, sautē pannā, pievieno tomātu pastu. Šos dārzeņus pievieno zupai, uzvāra.

Pasniedzot zupai pievieno krējumu un zaļumus. Pēc vēlmēm var pievienot vārītu olu (gan sarīvētu, gan pārgrieztu uz pusēm).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.