Foto-say7.info

Piena koržiki – gardums bērniem 0

Sastāvdaļas – 200 g cukura, 2 tējkarotes vanilīncukura, 150 g sviesta, 150 ml piena, 2 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 450–500 g miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Sviestu sakuļ kopā ar cukuru un vanilīncukuru. Pievieno olas, visu samaisa.

Pielej pienu, samaisa. Pievieno cepamo pulveri un miltus, visu kārtīgi samaisa.

Mīklu izveltnē apmēram 5–7 mm biezu.

Ar formiņu palīdzību izspiež koržikus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru, virsū liek cepumus tā, lai būtu brīva vieta pa vidu.

Cep 180 grādu karstumā 20–25 minūtes.

Pirms pasniegšanas nokaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.