Baltais kokospiena saldējums ar karamelizētām pārslām 0

Sastāvdaļas
1 glāze ātri vārāmo EKO auzu pārslu
2 ēd.k. medus
1 ēd.k. nerafinēta brūnā cukura
2 ēd.k. kokosriekstu eļļas vai sviesta
2 bundžiņas kokosriekstu piena
2 ēd.k. medus vai dateļu sīrupa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Uz pannas uzkarsējiet kokosriekstu eļļu, ieberiet pārslas un nedaudz apcepiet (aptuveni 3 min).
2. Pievienojiet medu un cukuru, regulāri maisot, karamelizējiet pārslas, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas (aptuveni 4–5 min).
3. Gatavās pārslas izklājiet uz cepamā papīra un ļaujiet tām sacietēt. Kad tās atdzisušas, ļaujiet bērnam ar rokām atdalīt salipušās pārslas, lai tās atkal kļūst irdenas.
4. Attaisiet kokosriekstu piena bundžiņu, to nesakratot. Ļaujiet, lai mazais palīgs kokosriekstu piena krēmīgo daļu uzmanīgi ar karoti liek blenderī.
5. Bērns var pats pievienot saldinātāju (medu, dateļu, agaves vai citu sīrupu) un visu sablendēt viendabīgā masā.
6. Lejiet masu saldējuma trauciņos – karamelizētās pārslas var bērt apakšā, augšā vai iemaisot pa visu formiņu – ļaujiet bērnam izvēlēties.
7. Ielieciet trauciņos saldējuma kociņus un lieciet saldētavā uz 1–4 stundām (atkarībā no saldētavas).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.