Šokolādes un šampanieša glazūra keksiņiem 1

Sastāvdaļas

1 tase+2 ēdamkarotes pussalda šampanieša vai cita dzirkstoša vīna
3/4 tases rūgtās šokolādes
Tase nesālīta sviesta istabas temperatūrā
3 tases pūdercukura

Reklāma
Reklāma
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
7 brīnumēdieni! Pārtikas produkti, kuru regulāra iekļaušana ēdienkartē kavē ādas novecošanos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Tasi šampanieša uz vidējas uguns uzkarsē, līdz parādās sīki burbulīši, un turpina karsēt 15 minūtes. šampanieša apjomam vajadzētu samazināties līdz aptuveni 1/4 tasei. Tad noņem no uguns un pilnīgi atdzesē.

Izkausē šokolādi, ļauj atdzist.

Kuļ sviestu apmēram 2 minūtes, kamēr kļūst gaisīgs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iejauc kausēto šokolādi, šampanieša koncentrātu un 2 ēdamkarotes parastā šampanieša, kuļ vidējā ātrumā, kamēr viss sajaucies. Pakāpeniski pievieno pūdercukuru, un pč katras porcijas kārtīgi sakuļ.

Kad piekulta pēdējā porcija pūdercukura, kuļ vēl aptuveni divas minūtes, kamēr masa kļūst viegla un gaisīga.

Rotā kēksiņus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.