Gaišo vīnogu un šampanieša granita 1

Sastāvdaļas

3 tases gaišo vīnogu bez kauliņiem un kātiņiem
1/2 tase šampanieša
2 ēdamkarotes cukura
2 ēdamkarotes svaigi spiestas citrona sulas
gaišās vīnogas garnēšanai

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Vīnogas sablenderē, nokāš smalkā sietā, rūpīgi ar karoti izspaidot mizas. Mizas izmet.

Pievieno šampanieti, cukuru un citrona sulu un lēni maisa, kamēr cukurs izšķīst.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārklāj ar pārtikas plēvi un saldē 3-4 stundas, ik stundu rūpīgi apmaisot.

Pasniedzot, ar karoti sajauc, lai irdens Ieliek deserta trauciņos un rotā ar vīnogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.