Tītara kotletītes ar šampanieti 1

Sastāvdaļas

Kotletītēm:
450 g maltas tītara gaļas
1/2 vidēja sīpola, smalki sagriezta
1 rīsu cepums, sadrupināts
1 ola
1/2 tējkarotes sāls
malti pipari pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Lasīt citas ziņas

Mērcei:
200 ml tomātu pastas
~ 100 g dzērveņu cukura sīrupā
1/2 tējkarote Dižonas sinepju
tase šampānieša*

Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Ar rokām sajauc visas kotlešu sastāvdaļas, salipina 2,5-3 cm lielas bumbiņas, ja paredzēts pasniegt kā uzkodu; ~ 5 cm, ja pasniegsiet kā pamatēdienu, un uzliek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.Cep 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mērcei sajauc visas sastāvdaļas lielā katlā un karsē uz stipras uguns, kamēr sāk vārīties. Pievieno gatavās kotletītes un samaisa, lai tās pārklātos ar mērci.

Samazina karstumu un ļauj izkarst 10 minūtes, neuzliekot vāku.

Ja plānots pasniegt kā uzkodu, katrā kotletītē iesprauž zobu bakstāmo.

*Alkoholiskie dzērieni karsēšanas procesā zaudē alkohola saturu, tādēļ ēdiens piemērots arī bērniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.