Spinātu un zemeņu vinegrets ar šampanieša mērci 1

Foto un recepte: Flavour Mosaic

Sastāvdaļas

Salātu mērcei:
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes šampanieša etiķa
1/2 tējkarote Dižonas sinepju
1/4 tējkarote ķiploku pulvera
1/4 tējkarote garšaugu maisījuma pēc izvēles

Salātiem:
3 tases jauno spinātu lapiņu
1/4 tases zilā siera
1/2 drupinātu valriekstu
tase sagrieztu zemeņu

Pagatavošana
Nelielā traukā rūpīgi sajauc visas mērces sastāvdaļas.
Lielā stikla traukā sajauc spinātu lapiņas, zilo sieru, valriekstus, zemenes. Pārlej ar mērci tieši pirms pasniegšanas.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.