Spinātu un zemeņu vinegrets ar šampanieša mērci 1

Sastāvdaļas

Salātu mērcei:
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes šampanieša etiķa
1/2 tējkarote Dižonas sinepju
1/4 tējkarote ķiploku pulvera
1/4 tējkarote garšaugu maisījuma pēc izvēles

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Salātiem:
3 tases jauno spinātu lapiņu
1/4 tases zilā siera
1/2 drupinātu valriekstu
tase sagrieztu zemeņu

Pagatavošana
Nelielā traukā rūpīgi sajauc visas mērces sastāvdaļas.
Lielā stikla traukā sajauc spinātu lapiņas, zilo sieru, valriekstus, zemenes. Pārlej ar mērci tieši pirms pasniegšanas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.